På ydelsen kan du angive periode for ydelsen. Du har også mulighed for at skrive en bemærkning til ydelsen i feltet ’Udgiftstekst’. Du behøver ikke angive periode, hvis starttidspunktet fx ikke kendes. Felterne Startdato og Slutdato er dog krævet når ydelsen skal godkendes.
Du kan se, hvilken ydelsestype du har valgt og så længe
ydelsen ikke har været godkendt, kan du ændre ydelsestypen. Du ændrer
ydelsestype ved at klikke på i ’Ydelsestype’, ’Tilbud’ eller
’Lovhjemmel.
Du har mulighed for at vælge en anden modtager end sagens primær person, hvis det er en anden, der skal modtage ydelsen. Du klikker i feltet ’Modtager’ og kan vælge imellem personerne i ’Barnets netværk’, f.eks. barnets forældre. Du kan læse mere om ’Barnets netværk’, i afsnittet Barnets netværk.
Alt efter hvordan ydelseskataloget i din kommune er bygget op, kan der allerede være tilknyttet en leverandør til ydelsen. Ellers kan du vælge en leverandør for ydelsen, hvis leverandøren er oprettet i din kommune.
Bemærk! Hvis ydelsen er af typen Anbringelse og en hovedydelse, skal der tilknyttes en leverandør. Det skyldes at leverandør anvendes til, at oplyse Danmarks Statistik om hvilken kommune, som barnet/den unge er anbragt i, når der indberettes til anbringelsesstatistikken. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige leverandør i forhold til barnet/den unges anbringelseskommune.
Du kan læse mere om indberetning til Danmarks Statistik i anbringelsessager i afsnittet Anbringelse.