Afslutning på indstilling

Afslutning er et overafsnit, som indeholder en række underafsnit, som skal udfyldes i forbindelse med afslutning af indstilling til UKN.

 

Barnet/den unges og forældrenes holdning til kommunens indstilling

Her skal du angive henholdsvis barnet/den unge og forældrenes kommentarer til de indstillede foranstaltninger. Du skal tilknytte en udført ’Inddragelse af barnet/den unge’.

 

Under dette område skal du også angive, om der kan opnås samtykke til indstillede foranstaltninger. Afsnittes valgmuligheder for samtykke vil se forskellige ud afhængigt af, hvad kommunen indstiller til i indstillingen.

 

Hvis der indstilles til straksreaktion efter § 12 eller til forbedringsforløb efter § 13, vil du skulle angive, hvorvidt der kan opnås samtykke hertil.

Et billede, der indeholder tekst, Font/skrifttype, linje/række, skærmbillede

Automatisk genereret beskrivelse

Hvis du vælger ’Ja, men ikke dem alle’ skal du beskrive, hvilke foranstaltninger der gives samtykke til og hvilke der ikke gives samtykke til.

 

Hvis der indstilles til anbringelse uden for hjemmet efter § 14, vil du skulle angive, hvorvidt der kan opnås samtykke hertil.

Du tilknytter en ’Inddragelse af barnet/den unge’ eller en børnesamtale til Indstillingen til UKN ved at klikke på ’Tilknyt’. Du kan nu vælge mellem aktiviteter på sagen af typen ’Børnesamtale’ og ’Inddragelse af barnet/den unge’. Hvis du tilknytter en ’Børnesamtale jf. Lov om bekæmpelse af ungdomskriminalitet’ vil der blive overført ’Barnets eller den unges holdning til de indstillede foranstaltninger’.

Du kan fjerne en tilknyttet børnesamtale/inddragelse ved at sætte flueben ud fra aktiviteten og dernæst klikke på ’Fjern’.

Du har mulighed for at uddybe ’Barnets eller den unges holdning til de indstillede foranstaltninger’ overført fra børnesamtalen eller at beskrive barnets eller den unges holdning direkte i indstillingen.

Du skal beskrive forældremyndighedsindehavernes holdning til de indstillede foranstaltninger samt angive dato for deres kommentarer til indstillingen.

 

Et billede, der indeholder tekst, Font/skrifttype, skærmbillede, algebra

Automatisk genereret beskrivelse

 

Tolkebistand

Her skal du angive, om der er behov for tolkebistand ved nævnsmødet. Hvis der er behov, skal du angive hvilke(t) sprog og hvem, der har behov for tolk.

Et billede, der indeholder skærmbillede, linje/række, tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Advokat (kun ved sager om anbringelse mv.)

Ved indstilling til anbringelse uden for hjemmet efter § 14, skal du angive om barnet/den unge og forældrene har advokat, som deltager ved nævnsmødet. Hvis der deltager advokat(er), skal du angive navn på advokaten/advokaterne.

Et billede, der indeholder tekst, linje/række, skærmbillede

Automatisk genereret beskrivelse

Ressourcepersoner

Her skal du angive, om kommunen indstiller til at der skal deltage ressourcepersoner til nævnsmødet.

Hvis der skal deltage ressourcepersoner, skal du vælge mellem Personer fra Barnets netværk.

Personens rolle på Barnets netværk vil fremgå af indstillingen.

 

Øvrige forhold

Under fanen ’Øvrige forhold’ kan du skrive, hvis der er øvrige forhold, som Ungdomskriminalitetsnævnet skal være opmærksom på i forbindelse med afholdelse af nævnsmødet.

Sagsbehandlers kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger på sagens primære sagsbehandler vil blive vist i rapporten for den ungefaglige undersøgelse. Hvis indstillingen til UKN er tildelt en anden sagsbehandler, kan kontaktoplysninger på begge sagsbehandlere komme med i rapporten, ved at markere ’Medtag Indstilling til UKN sagsbehandler i indstillingsrapport’.

Dette benyttes fx i situationer, hvor sagsbehandler på sagen, og sagsbehandler der udarbejder indstillingen, er forskellig, og begge ønskes at fremgå i den endelige rapport. Du kan se, hvilken sagsbehandler der er sagsbehandler på Sagen og Indstillingen på oversigten.